Leverans

Leverans


FRAKT 69 kr/paket - Fri frakt från 799 kr - Gäller inom Sverige
Övriga länder: Fraktavgift till Norge, från 199 kr. Extra fraktkostnad för skrymmande leveranser och tunga paket. Tullavgift tillkommer på priset till kunder från Norge. Moms i Norge står kunden själv för. Extra fraktkostnad för skrymmande leveranser tillkommer.   
Fraktavgift till Finland och Danmark, från 190 kr. Extra fraktkostnad för skrymmande leveranser tillkommer.
 

LEVERANS INOM 2-3 DAGAR
Er beställning levereras normalt från oss till er inom 2-3 arbetsdagar.

LEVERANS AV MÖBLER INOM 2-5 DAGAR
Vid beställning av möbler sker leverans inom 2-5 arbetsdagar om artikeln finns i lager. 
Om ni genomfört en order med både möbler och andra produkter sker er leverans i separata sändningar. Möbeln inom 2-5 dagar och övriga produkter inom vanlig leveranstid inom 2-3 dagar.

BYTE AV OMBUD 
Normalt skickas er order till ert närmaste ombud Schenker Privpak vilket väljs automatiskt vid er bokning. 
Om ni önskar ändra ombud efter paketet är levererat till förprogramerat och datautvalt ombud debiteras ni 170 kr och då är vi behjälpliga att styra om ert paket i efterhand. Meddela oss om sådan önskan finns. 

PAKETAVISERING
En sms avisering skickas er med all information för hämtning av ert paket. OBS! Kom ihåg att medtaga ID-kort.

STÖRRE LEVERANSER OCH MÖBLER
Stora försändelser och möbler skickas med DHL Home Delivery genom hemleverans. Leveranstid 2-5 dagar.
OBS! Om man ej finns på plats då man avtalat med DHL om leverans av möbeln kan man bekostas extra avgift mellan 200-300 kr.
Ni får sms från DHL för att göra upp tid för hemleverans. Önskas inbärning kan detta beställas genom oss mot en avgift som fraktbolaget tar ut.
Meddela oss då er order genomförs om detta önskas. 
Om portkod krävs kontaktar DHL er på de kontaktuppgifter ni angivit. Om de inte får kontakt med er kan de inte leverera ert paket pg.a. avsaknad portkod eller liknande. Kontakta DHL och var beredd med ert sändningsnummer.


* * * *

FELLEVERANS
Har vi skickat fel vara till dig så kontaktar du oss via e-mail. Vi rättar alltid till alla felleveranser. Vid felleverans står InWhite4You för kostnaden av returen, men ej för transportrisk.

När den felaktiga varan returnerats och kontrollerats skickar vi den rätta varan utan kostnad för dig. Skulle varan ha tagit slut får du automatiskt pengarna tillbaka. Felaktig eller skadad vara skall reklameras inom 7 dagar från mottagande av paket. 

Felaktig vara skall returneras till oss på det sätt som vi anger, utan kostnad för dig. Returer får under inga omständigheter ske mot postförskott och får heller aldrig göras utan föregående reklamation. 
Skrymmande paket som levereras till Terminal pg.a. storlek kan levereras vidare till Schenkers Ombud och då kan extra avgift tillkomma.


* * * * 

EJ UTHÄMTADE PAKET
Vid ej uthämtat paket som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig 200 kr oavsett köpesumma för att täcka frakt/returfrakt och administrativa kostnader. 

Skrymmande paket och möbler debiteras extra med den reella frakt och returfrakt som vi betalat samt 200 kr i expeditions och hanteringsavgift. Eventuella påminnelse och  inkassokostnader som uppkommer i och med att paketet ej har hämtats ut debiteras kunden.

 
10% på ditt första köp om du önskar information från oss!
Registrera din mail nedan och prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en rabattkod på 10%: